ကဲဒီတခါ ၀က္သားရခိုင္ခ်က္နည္းေလးခ်က္ၾကည့္ရေအာင္ေနာ္။။။
ရခိုင္ခ်က္နည္းဆိုတာ လမင္းနာမည္ေပးထားတာေနာ္....
၀က္သားကုိ အခုလိုခ်က္မွ မအီပဲစားေကာင္းတာပါ။။။
ဆီသတ္မခ်က္ရလို ့အလုပ္ရွုပ္လည္းသက္သာၿပီ အရသာလည္းအရမ္းရွိၿပီစားလို ့ေကာင္းပါတယ္။။။ရွလြတ္ေပါ့ေနာ္ $ (10) မကုန္ဘူး...ဟင္းသုံးမ်ဳိးကုိေၿပာ
တာေနာ္ ။ မခ်က္တတ္ေသာသူမ်ားအတြက္သားရည္ရြယ္ပါသည္။။။။။။။
တြဲခ်က္တဲ့ အရံဟင္းကေတာ့.. ေဂၚရ (တ)ခါးသီး ဟင္းခ်ဳိ
ကုိက္လံအရြက္ ေၾကာ္ရယ္ ဆို လိုက္ဖက္တဲ့ ထမင္း၀ိုင္းၿဖစ္သြားပါၿပီ။။။
အဆင္ေၿပၾကပါေစ။။။။။
ရခိုင္ခ်က္နည္းဆိုတာ လမင္းနာမည္ေပးထားတာေနာ္....
၀က္သားကုိ အခုလိုခ်က္မွ မအီပဲစားေကာင္းတာပါ။။။
၀က္သားကအေရနဲ ့ဆီၿပန္လာေအာင္ထားပါ။။။ ဒီက၀က္သားလည္းေရမ်ားတယ္ ဟီဟီ ၿမန္မာၿပည္လိုပဲထင္တယ္။။။ဆီၿပန္လာပါၿပီ (၁၅) မိနစ္ေလာက္ေတာ့ၾကာပါတယ္။။။ ။ ့ဆီၿပန္လာလို ့၀က္သားမနူးေသးရင္ေရထည့္လိုက္ပါ။
..ဆီသတ္မခ်က္ရလို ့အလုပ္ရွုပ္လည္းသက္သာၿပီ အရသာလည္းအရမ္းရွိၿပီစားလို ့ေကာင္းပါတယ္။။။ရွလြတ္ေပါ့ေနာ္ $ (10) မကုန္ဘူး...ဟင္းသုံးမ်ဳိးကုိေၿပာ
တာေနာ္ ။ မခ်က္တတ္ေသာသူမ်ားအတြက္သားရည္ရြယ္ပါသည္။။။။။။။
တြဲခ်က္တဲ့ အရံဟင္းကေတာ့.. ေဂၚရ (တ)ခါးသီး ဟင္းခ်ဳိ
ကုိက္လံအရြက္ ေၾကာ္ရယ္ ဆို လိုက္ဖက္တဲ့ ထမင္း၀ိုင္းၿဖစ္သြားပါၿပီ။။။
အဆင္ေၿပၾကပါေစ။။။။။
စားခ်င္လိုက္တာ... :)
ReplyDeleteမစားရတာၾကာလို႔လားမသိဝူး သေရေတာင္ က်လာျပီ...ဟင္း..ဟင္း ဗိုက္ဆာေနတာေနာ္...
ReplyDeleteဆီမခ်က္ဘဲခ်က္ရတဲ ႔ဟင္းေတြဆိုသေဘာၾကတယ္။ခ်က္စားပါအံုးမယ္။
ReplyDeleteခ်စ္သူဖို ့မဟုတ္ဘူးမလား....စားခ်င္လာပီ..
ReplyDeleteခ်က္စားအုန္းမယ္..ရွလြတ္
ReplyDeleteေမေမ႔ ကို ခ်က္ခိုင္းရမယ္
ReplyDeleteၿပီးမွ အၿမည္းၿပန္ေက်ြးမယ္ေနာ္ ႕႕႕႕႕႕
အေမ႔လက္ရာ ေကာင္းမွေကာင္း
ဟင့္အင္း...သူမ်ားခ်က္တာၾကိဳက္ဘူး..ကို္ယ္ခ်က္တာပဲ ကို္ယ္ၾကိဳက္တယ္...:)
ReplyDeleteၾကည့္ပါလားလို႔...
ReplyDeleteရခိုင္ဆိုတာ ကုလား မဟုတ္ပါဘူးဆိုေန...
ခ်ဥ္ခ်ဥ္ေလးနဲ႔ဆို အရမ္းစားေကာင္းမွာပဲ...ရွလြတ္...
=)
-m
ခ်က္နည္းေလးေတြၾကည့္ၿပီး ဗိုက္ေတာင္ဆာလာလို႕ ထမင္းသြားစားလိုက္အံုးမယ္...
ReplyDeleteနာကိုဗိုက္စာေအာင္ အမ်ိုဳးမိ်ဳးခ်က္ၿပေနတာလား sis :P ..... ေက်းေက်း :)
ReplyDeleteဗုိက္ေတာင္ဆာသြားတယ္မမလမင္းငယ္ေရ........
ReplyDeleteဟီးခ်က္စားအုံးမယ္မမေၿပာတဲ႕အတုိင္း
ေက်းဇူးအလန္းတင္တယ္ေနာ္ဟီးးးးးးး
ဒီစေန ခ်က္မယ္။ :)
ReplyDeleteလာဖတ္ရင္း သြားရည္က်သြားတယ္။ ခ်က္စားၾကည္႔ဦးမယ္။ ဒီဆိုဒ္ေလးကုိ တခါမွ မဖတ္ဖူးဘူးရယ္။ ဟင္းခ်က္နည္းအတြက္ ေက်းဇူး ...
ReplyDeleteမေရာက္တာၾကာလုိ႔..အေျပးအလႊားေရာက္ခဲ့တာ.ခုလုိ..ေဖးဘရိတ္ဟင္းလ်ာနဲ႔ႀကိဳဆုိေန ေတာ့.ရွလြတ္ေပါ့ဗ်ာ..ငါးျမင္းဆီျပန္နဲ႔ၾကက္သားအုန္းႏုိ႔ဆီျပန္ခ်က္နည္းလဲ..မွတ္သြားပါတယ္...ေတာင္ေပၚေဒသဆုိေတာ့.ငါးကေစ်းႀကီးသလုိ.ဒီကလူေတြလဲ.ငါးဟင္းကုိသိပ္မစားၾကဘူး...ၾကက္သားကလဲ..အသားစားၾကက္ေတြမုိ႔..ေဖါ့တုံုးကုိက္ရသလုိမုိ႔.မစားခ်င္ျပန္ဘူး.၀က္သား ကေတာ့.ရြာထဲကေန..လုိင္စင္မဲ့ခုိးေရာင္းတာရွိတယ္.ဟီး..တစ္ပိႆာမွာ 5500 ထဲရယ္..ေရလံုး၀မထုိးဘူး...ရခုိင္ခ်က္နည္းေလးကုိေသခ်ာမွတ္သြားၿပီး..ငရုတ္သီးစပ္စပ္ေလးနဲ႔..ေမေမ့ကုိခ်က္ေကၽြးခုိင္းအံုးမွ..ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ဗ်ာ....
ReplyDeleteေနာက္ေန ့မွ ခ်က္စားၾကည့္ရမယ္...
ReplyDeleteပါဆယ္ပို႔ေပးပါ း))
ReplyDeleteေက်းဇူးပါ.....ခ်က္စားလိုက္အုံးမယ္ေနာ္.
ReplyDelete